jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Thursday, July 21, 2011

Lif Dalam Kehidupan Saya

Situasi Pertama: Seorang wanita, seorang gadis. Rakan sepejabat. Rakan membuat ketupat. Sedang menunggu lif sambil borak borak. Oh fakta. Perempuan suka berborak borak dimana mana sahaja walaupun di dalam jamban. Pintu Lif bukak, melangkah masuk dan tekan butang tutup lif. Sambung borak borak borak borak. Tiba tiba pintu lif terbukak, masih di level yang sama ketika dua rakan ini melangkah masuk. Tercengang cengang sambil menahan malu.

*tak tekan tingkat mana nak pergi macam mana lif tu nak bergerak hamdol*


Situasi kedua:Seorang gadis tanpa ditemani dengan seorang wanita kerana wanita itu mc bergerak keluar dari pejabat untuk makan tengah hari. Apabila lif turu tiba, gadis ini melangkah masuk dan terus menekan buttun lif tutup dan terus termenung...termenung...termenung...termenunggg...sampaila gadis itu tersedar bahawa dia lupa nak tekan buttun number G dan tiba tiba pintu lif terbuka;aitttt...dari mana ni?td bukan turun dulu ke?tegur seorang lelaki kepada gadis itu...Gadis itu hanya mampu sengih sengih kerang busuk je.

*apa jadahnya sampai dua kali terlupa nak tekan button tingkat ni*

2 comments:

  1. haha
    otak ko rosak 75% tu pasal x berfungsi dah

    ReplyDelete
  2. apa beza wanita dan gadis... ~ lalala

    ReplyDelete

ai lebiu la