jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Monday, September 12, 2011

ion-iron?

Niat di hati malas nak mengapdate buku diari buruk ni. Bajet merajuk la tak der orang yang nak baca siap pakej ada yang unfollow lagi. Sentap hati mak ko dikksss. Artis ke aku nak bajet sentap sentap ni.





Bagi makluman semua, aku sekarang buat dua kerja. Dan yang paling best nyer, aku kerja selama seminggu sebulan. Dulu keje number dua aku, aku akan datang sabtu atau ahad je. Bajet ingat tanggungjawab je, baru aku akan pergi. Kerja aku yang utama harusla pergi setiap hari dari Isnin hinggala Jumaat. Apa bajet kau Kak Long, suka suka hati je tak nak pergi kilija. Dah la dasar kontrak. Senak hati mak.





Dan start pada hari ini, kelas aku akan bermula dan jadual kelas aku setakat ini ialah Isnin, Selasa dan Jumaat. Sila ambik nota pada sesiapa yang nak mengajak aku dating. Jadual aku sibuk mengalahkan Angelina Jolie. Kau Mampu?





Dan secara kesimpulannya;


Isnin - Jumaat


Kerja utama. Masuk pukul 830-5.30





Isnin, Selasa dan Jumaat


Habis kerja pukul 530 terus menembak(shoot) pergi Shah Alam untuk kuliah Magrib. Okey tak lawak. Dan kelas akan habis paling awal 930 malam atau paling busuk busuk pun 10.00pm dan akan sampai rumah dalam purata masa pukul 11.00 malam.





Sabtu dan Ahad:


Kerja sekunder aku. Selalunya, aku akan pergi dalam pukul12-730 malam. Dan purata sampai ke rumah adalah pada pukul 815 malam.

Kesimpulan nya aku boleh buat daripada karangan ini ialah tahun depan aku mau join iron lady. dah lama ternak ion ion besi dalam badan aku ini.

3 comments:

  1. ko jangan sentap.. aku selalu jer ado baca diari ko nie.. kih3

    -pminat no 1-

    ReplyDelete
  2. ahh lu study lg ke? sure muda lg ni.. atau amik master? gua rilex2 je hitung hari nk berambus ni...

    keh keh keh

    ReplyDelete
  3. ko bole dikategorikan wokaholik. atau bahasa mudahnya bongkakholik.

    ReplyDelete

ai lebiu la