jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Wednesday, October 19, 2011

For Sale-Safi Rania Gold

Aku memang suka bab bab nak menjahanamkan kulit muka sendiri ni. Kalau muka di ibaratkan seperti Angelina Jolie dengan bibir sangkut hanger, memang la tak kisah kan. Takpun poket berkepuk kepuk dengan not rm5o pun apa ada hal kalau mempunyai tabiat macam ini kan.

Dah tau kulit muka memang tak leh kamceng dengan sebarang produk safi ke, shurah ke, gatal pergi beli memang menggali lubang la kan.tak pun, kena gali lubang telinga sesiap bagi clearkan tai taik untuk mendengaq ceramah madame suppiah tentang penjagaan kulit muka.

Aku pakai safi rania gold ni 3 hari je. dia punya jerawat macam 3 tahun je keluar. tak cukup dengan jerawat merah merah yang bila sentuh berdenyut denyut sakit, siap kulit muka mera merah hitam macam oh berkeraknya kulit muka budak itu. konpom pemalas nak menyental.

ohh bukan produk ini tak bagus. Bagus. Cuma kulit aku je yang tak bagus. Jenis kulit berminyak lendir lendir. Jimat minyak masak u noe.

so, aku nak jual la rania ni.
kalau berminat, sila email aku di:electra_gardenia@yahoo.com
jangan tanya aku keje kilang roti gardennia ke..

gambar aku tempek malam kang.
memang tak luak pun aku pakai

pelembam malam aku lelong rm15.00
Serum aku nak lelong rm15.00
toner pun aku nak lelong rm15.00

untung jualan boleh la aku buat model beli produk nak bagi jahanam kulit aku lagi.

1 comment:

  1. ahhaha takpe. kire hobi la ni eksperimen muke sndiri. kekeke

    ReplyDelete

ai lebiu la