jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Sunday, May 29, 2011

Mix mix remix

Kalau difikir fikir kan kembali, ditenung sedalam manakah cintamu. Ditilik tilik kembali rupa ku yang menawan ini,aku rasa aku dalam kategori pan asia.patut la kadang kadang orang panggey aku aishwariya rai..kadang kadang orang panggey aku bront palare...

Mera nama loti hey
Mera pan asia ha
Pan asia versi hidung kembang sejambak

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Friday, May 27, 2011

Kungfu panda

"Akak,kungfu panda 8.30 ada tak?"

"Dah penuh la".

"9.30?".

"Pun penuh."

"11.30?"

"Hah!!ada lagi."

"Saya nak dua seat ye. Biasa la,bw adik tengok kungfu panda."

Loti berkata sambil menepuk nepuk en.seman yang hampir frust sebab seksaited nak tengok kawan dia si poo.


Sesi membalas komen akan dibuka pada hari isnin ya sebab smart phone ni tak berapa nak smart.semak ada la
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

dengan telefon mudah alih 2

Boleh online dimana - mana,

tetapi,

nak tengok komen,

tak boleh di mana- mana.

leceh betul encik birit birit ini.

encik soni mucuk mucuk macam alo lo lo lo comeynya, come to mama balik

Thursday, May 26, 2011

Dengan telefon mudah alih

Kini anda mampu menghapdate blog dengan riaknya...


Tapi.......


Yang tak riaknya...

Macam mana aku nak baca belog?

Komengaaaaa!!!!
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Testing testing

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Monday, May 23, 2011

Hospitalization Fobia

Dengan ini, aku mengisytiharkan bahawa aku adalah hospitalization fobia.

kenapa?

mungkin sebab masa aku lahir, bidan yang sambut aku. bukan doktor. logik tak alasan aku?

alkisahnya aku meneman en.seman yang ditahan kerana mengandungkan apendik.selaku jururawat peribadi merangkap bodigad, aku kena la mengawasi keselamatan dia kan. almaklumla, nurse nurse banyak yang cantik.tergugat keimanan aku. tapi, yang lagi mengugat keimanan aku, apabila aku dan en, seman lepak diluar wad sebab tak tahan sejuk macam duduk di eskimo lagaknya. sedang asik melepak, tetiba kami ternampak nurse lelaki menolak katil jenazah. tersentap mak tau...

masa aku meneman kawan kawan aku yakni anis dan lady caja pergi hospital tengah tengah malam buta time belajar dahulu. sorang nak cucuk bontot sebab kawan baik melawat, seorang sakit gigi. aku yang sihat ni jadi sakit bila pergi hospital. dah dipaksa, dirujuk dan direjam, aku pun ikut la. elok elok je parking kereta, nah!!! aku ternampak jenazah kanak-kanak dibawa keluar oleh ibu bapanya. Tersontot jap aku.

Sampai sekarang aku terbayang. tapi yang najisnya,aku dok terbayang yang fucong itu sedang menari shuffle. Celaka tak.

Friday, May 20, 2011

Nora Elena Part Two

"Sudikah awak menerima saya?"

OOhhhh!!!
So sweet letak cincin lamaran dalam kek eskrem.

" Tapi saya tak cintakan awak!!"

"Saya dah lama cintakan awak. Sejak awak dari form Three lagi."

Currently services are not available.

*&$#&*%&&^*(&!^#&$$* betul la...
Baru nak feel.

Thursday, May 19, 2011

Kasih yang suci @ nora elena

ex hosemate aku :" novel kasih yang satu dah jadi drama tibi".

kakak terlebih ramah die hard fan aron aziz:akak tengok citer tu sebab ada aron azizi. best tau citer tu.kawan kawan akak semua dok promote dalam fesbook".

aku: "apa kejadah citer kasih yang satu. apa kaitan dengan aron aziz ni".

Maka dengan itu, semalam dengan semangat yang jitu, aku balik kerja awal dengan niat untuk tengok apa citer kasih yang satu ni. best sangat ke aron aziz berlakon ni.

"nora elena, eid tak sangka u macam gitew"

"maaf cik seth tan, tapi nampak nya macam cik elena ada masalah, tak sesuai rasanya nakmintak baju encik dekat dia time cenggini".

macam familiar je nama nama watak ni. Flasback bermula.. Baru aku teringat cerita dia. Sedang aku khusyuk menghayati Nora Elena berposing atas jalan sebab tunang dia Eid marah marah dia, hujan turun. Bukan hujan dalam tii. Ni hujan yang real. OOOhhh, pelengkap kesyahduan. Baru nyaman nak menghayati cerita. Tetiba, curenty service are not available........

Ni yang potong stim dengan astro ni.

Tapi, memandangkan aku dah baca novel dia, aku tak la ralat sangat ni. meh ku cite me. Sebenarnya, si nora elena ni pernah kena rogol dengan seth tan masa zaman zaman sekolah dulu. nora elena tak cam sapa perogol dia sebab seth than pakai topeng sambil acah pisau ugut.
selepas kena rogol tu, keluarga nora elena pindah keluar dari kampung itu. parents nora elena pun tatau nora elena kena rogol sebab nora elena tak cerita.

Dipanjangkan cerita, nora bertunang dengan eid. terserempak dengan seth than balik. nanti seth tan tepon eid cakap nora elena dah kena tebuk. eid putus tunang dengan nora elena. seth tan masuk minang nora elena. nora elena setuju sebab nak jaga nama baik keluarga sebab tarikh kawin dia dengan eid dah makin dekat. seth tan masuk Islam.

Nora Elena dapat tau Seth Tan yang rogol dia. Bergaduh gaduh merajuk rajuk perang perang dingin sampai Nora Elena mengandung. Bila dah beranak, ada perempuan psiko yang suka dekat Seth Tan bawa larik anak depa pastu paksa Seth Tan kawen dengan dia. Bergaduh bergaduh. Perempuan psiko tu mati excident. Anak selamat. Seth Tan cakap kat Nora cukup la satu je anak sebab dia sedih Nora elena sakit time bersalin pastu Nora Elena cakap xpela. Untuk lelaki dis sayan. Pastu hepi ever after.

Penat aku buat sinopsis

Wednesday, May 18, 2011

Paul

Makhluk asing comel yang kaki mencarut.

Harus clear kan otak dengan perkataan-perkataan mencarut yang awesome.

Fu$^&$$%^^%$$7 a#%^$^%^&&* Mo&%^&*(^&&*!!

Monday, May 16, 2011

Tempoh Masa

access internet dengan kadar pancutan cahaya.
selepas lima minit, semua hilang macam david coperfield.

cuba bayangkan kalau meja tulis pun depa buat macam ni.
sapa yang tetidur selepas lima minit,
satu renjatan elektrik dikenakan.
efficient bukan.

Wednesday, May 4, 2011

post pertama secara rasmi

sejak masuk tempat baru ni,memang aku rasa butul butul macam moto melodi. kurangkan kontrevasi, tingkatkan prestasi. tapi, masalahnya bagi aku. aku tingkat kan kesengalan, kurangkan ketiduran. masalah betul....