jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Tuesday, May 1, 2012

Bersih

Bagi pendapat aku:-

  1. benda bengong, benda boleh capai dengan keamanan korang g buat havoc. bila kena sembuq, keluaq la ayat macam macam. anjing Najib tak bagi warning la(benda betui..aku dengaq dengan telinga kuali), polis zalim la dan sebagainya. terpikir, mcm mn polis nak bagi warning sebelum sembuq gas pemedih mata? Macam ni ka:wahai abang abang kakak kuning hijau dan merah, saya nak lepaskan gas pemedih mata ni.sila lari...Cengitu ke?serius aku muskil.
  2. laksa baru dua suap masuk dalam mulut aku dah kena tinggal. Sob sob laksa... Bukan sengaja aku meninggalkan kamu, tetapi disebabkan Bersih saya terpaksa meninggalkan kamu untuk mengemas kan tudung tudung yang terjuntai dan menuntup kedai.
  3. Mata aku dah bertambah hebat. hebat bak ang sampai kan boleh bukak time chaous itu. Jadahnya, aku balik dalam keadaan stim..errrr..!!en polis, itu gas pemedih mata ke gas pencetus nafsu?
  4. Jalan Tar memmmmmmmmmang tersangat bersih!!!Berkilat kilat weh. Siap boleh perbetui tudung. Sampah kiri kanan, dengan pintu lrt terkopak kena rempuh. Syabas.
  5. Daripada adik adik mogok masuh kan PTPTN, baik adik adik mogok mansuh kan faedah PTPTN. ada bagusnya. kalau PTPTN kena masnuh, adik kau kau kau dan kau termasuk adik aku nak bayar yuran pakai apa? Bulu? Kalau pakai bulu, oke la jugak..Aku memang banyak bulu dan berbulu ni.

3 comments:

  1. hahaha. part bulu tu tak leh blah XD

    persoalannya, part mana satu? kekeke

    *serious*

    you can't fight fire with fire.

    ReplyDelete
  2. Pali7x:harharhar...!~fire with fire makna nya ribut la...

    errr..bulu ketiak je...penat membaja dan membela

    ReplyDelete
  3. hahaha... jual bulu buleh juga,..

    ReplyDelete

ai lebiu la