jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Thursday, September 6, 2012

pstttttttt.!!!

psttttt..!!
im back ( macam ada orang kesah kan kan kan)
hahahaha...

kiri kanan depan belakang para para penaip semua menghapdate kan cerita cerita raya kalian.
ceghita raya aku? di mulakan dengan makan ketupat tanpa gosok gigi ( petua awet muda ni.. seriusly)... menekan astro untuk melayan ceghita ceghita hebak... matahari lagi sejengkal ataih kepala baru memulakan larian watson nyambek untuk mandi sunat raya.. mandi pun ala ala korbau..

Gila lame kan raya aku.... lame tak lame la.. Sebab dah tua berjanggut berbulu pun still mampu mengutip det raya sehampir RM100.00 ko ada... harharharhar...( gelak kilijam).

Tapi perasaan yang paling best ialah im wearing baju kebaya woot woot woot...!! Hasil kerja mengalahkan abang la... Badan kembali kereping seperti 11 tahun yang dahulu..

Secara keseluruhan nya, tahun 2012 bukan tahun yang luck buat ku.. Tak pe.. Ujian Allah.. Dia sayang kat titew kan... kan...

Adios Amigos.

1 comment:

  1. raya tahun ni cerita kat astro mcm harommmm..ulang kesah tahun2 lepas punya

    ReplyDelete

ai lebiu la