jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Wednesday, November 28, 2012

temuduga.

salam my fellow readers.

aku tak tau la. kebanyakkan interview aku pergi taun ni lebih menjurus kepada pecah perut. nescaya pengaruh maharaja lawak mega ni. tak ada nak rasa tertekan or what. siap bole bawak melawak lagi.

interview satu .
tukang temuduga : eh. kenapa ur pic banyak jerawat. tp sekalang i tgk tak ada jerawat.

aku: oh.. masa itu, muka tak stabil lagi maa..

tukang temuduga : oh.. tapi u punya otak ada stabil tak. sebab u cakap banyak.

aku : ???? (speechless)

interview dua.
tukang temuduga : ok.. u ada hobi tak. apa hobi u ?

aku : ada. tapi, hobi saya tak ada kaitan dengan akaun tau.

tukang temuduga : laaaa.. memang la.. kalau ada kaitan dengan akaun, something goes wrong somewhere la tu.

aku : sengih..

*ahh.. sah mental unstabil ni. banyak tgk running man sangat la ni.. fallen love dengan haha dan yeong suk. cute sangat*

1 comment:

  1. kakaka kemain tanya pasal jerawat. mcm nak cari beauty advisor je. hahaha

    ReplyDelete

ai lebiu la