jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Thursday, December 6, 2012

Bila sang gadis memakai celana.

Assalamualaikum all.

*mode serius sudah datang*

sebagai seorang gadis yang tulen tapi dibesarkan di kalangan abang lelaki yang sangat hard core dan seorang adik lelaki yang kayak seorang peninju, ketulenan sebagai seorang gadis telah tercemar sehingga membentuk dia sebagai seorang yang ala ala tomboi.

*cengkerik sound pelish*

Ehem.. Ehem.. Itulah aku.
(Macam tajuk lagu la pulak)

Tapi, aku suka tengok gadis yang cantik dan bergaya. Eh.. tak.. aku bukan lesbian.. no..no..no.. notti u.. kekadang tu ada la berangan, bangun bangun dari tidur tengok cermin dan buat muka terkejut; eh.. muka aku da bertukar jadi jessica alba. boleh la ajak the rock dating. *pang sekali*. punya la extravagansa feeling berangan tanak kalah. aku suka tengok ladies yang pandai bergaya seperti shea rasol. gila aku admitt aku suka tengok gaya dia. nak copy and paste tp tak keyakinan. gila mak vogue nanti. pastu suka tengok maria elena yang sempoi. aku more to gila gila tahap orang nak bagi penampor je. suka tengok kulit fatin liyana. even dalam gambar pun still bole nampak kulit dia smooth. kulit aku jangan la. bonggol banyak kot. aku cuba mengadaptasikan style style terkini dengan cara aku. walaupun ke longkang. harharhar..

tapi, satu je yang aku perasan. keyakinan itu sangatla penting. bila kita rasa confident, kecantikan itu akan timbul. tak kisah la bagaimana cara anda mempegayakan fesyen anda. sama ada berjubah, berjiblab, ranggi atau stail ala ala koboi. tapi, stail yang paling mengancam ialah anda berfesyen di samping menutup.aurat.

betul tak.

xoxo.


No comments:

Post a Comment

ai lebiu la