jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Saturday, April 20, 2013

Daddy's gurl

Aku hanya anak perempuan kepada seorang lelaki.
Lelaki biasa di mata masyarakat,
Tapi sangat awesome di mata kami,anak perempuannya.
Yang memanggil anak perempuan kedua bongsu nya sebagai baby ayah,
Anak perempuan paling bongsu dipanggil anak ayah
Dan aku,femes dengan panggilan anak terbuang.

Anak perempuan kepada seorang lelaki yang memetingkan subjek matematik:
'matematik biru ke merah? Kalau biru ayah sign, kalau merah mak sign.'

Anak perempuan kepada seorang lelaki yang mementingkan kebesihan wajah:
'letak la memacam kat muka tu loti. Dengan telur la gula la tepung la. Lepas ni taruk minyak masak sekali. Boleh goreng terus'.
'mak.. Muka itam la. Macam mana nak buat. Ayah adabpetua , nak tak. Pi rendam muka dlm klorok. Putih la.

Anak perempuan kepada seorang lelaki yang menganggap semua kengkawan anak nya adalah boipren anak nya denan mengeluarkan staeent brrbunyi'eh.. Eh... Anak ayah bawa balik boipren la.. Errr ayah.. Ni kawan kelas and they all dtg beraya. Takkan satu kelas pakwe org kot ayah.

Anak perempuan kepada seorang lelaki yang mengajar ala ala tentera:
'ayah... Tak paham la geografi ni'.' tempat ni nak menuju ke sini harus la dikira menggunakan longtitud dan manitud yang betul dan titik pertemuan harus la di sini. Bola satu ke bola dua roger and out.

Anak perempuan kepada seorang lelaki yang mementingkan pelajaran:
'nanti dah habis degree,boleh la sambung ambel ACCA. Pengsan anak ayah dengar.

Anak perempuan kepada seorang lelaki yang jarang menunjukkan kasih sayang nya mrlaliu kata kata tapi perbuatan dan datang je hospital dengan muka pucat tatkala mendengar anak perempuan nya kena rompak dan dibrlassh tetapi tatkala sampai di hospital anak perempuan nya menunjukkan simbol best dan terus gelak seolah olah tade berlaku apa apa.

My father.
He tall like kwang soo.
He fierce like kim jongkok.
Funny like haha.
Great singer like gary.
A good eater and chef like jeong suk.
An old but young as seok jin.
Sometime can br more gurlish like mong ji.

He's our running man.
Thanks for raise me into fine gurl.
From dady little gurl to strong tough gurl.
For educated me.

Ur little gurl.

No comments:

Post a Comment

ai lebiu la